Builthings
NL | FR
Builthings Facebook Builthings Instagram Builthings Linkedin Builthings contact

Builthings is een algemeen bouwbedrijf dat sleutel-op-de-deur afgewerkte bouwprojecten aflevert aan zowel professionele als particuliere klanten. Dit kunnen nieuwbouw- of renovatieprojecten zijn. Onze kernwaarden zijn kwaliteit, timing en respect voor het budget. Flexibiliteit, engagement en persoonlijke aanpak staan centraal in onze werking.  Ons doel is een tevreden klant, meteen ons belangrijkste visitekaartje. In het kader van de uitbreiding van haar activiteiten in Duitsland zoekt BUILTHIGS een nieuwe gedreven projectleider, voor opvolging van B2B projecten over het ganse land, in eerste fase in hoofdzaak in de regio Noordrijn-Westfalen.

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING

U bent als Project Manager Germany verantwoordelijk voor het geven van een nieuwe bestemming aan bestaande panden (oppervlaktes tussen 1000 en 2500 m² en budget tussen 600 K en 1.200 K).

Uw opdracht bestaat uit het volledig herinrichten van het pand, inclusief technieken, en start bij de voorbereiding van het dossier en eindigt bij de oplevering.

U overlegt met en rapporteert rechtstreeks aan de operationeel verantwoordelijke. U werkt zowel van thuis uit, van op kantoor in Duitsland en op de werf

De job inhoud is afwisselend en vraagt een sterk organisatorisch talent, gecombineerd met een technische kennis. Ook oog voor detail en een feilloze administratieve opvolging zijn een must.

Je bent sterk in communicatie en slaagt erin om partijen te enthousiasmeren en je bent bovenal in staat om de positieve spilfiguur te zijn binnen de coördinatiestructuur van je bouwproject, met proactieve visie en accurate aanpak.

Als u dit combineert met een pragmatische, zelfstandige attitude en in staat bent de groei te volgen op de Duitse markt, hebben wij interesse in een gesprek met u.

 

AANBOD

Een uitdagende functie in een dynamisch bedrijf met een open communicatiestijl en aangename werksfeer, waar plaats is voor waardering en autonomie.

Een marktconform verloningspakket met extralegale voordelen zoals wagen, laptop, …

 

Wij zetten ons in voor onze klanten alsof het project voor onszelf is. 
BUILTHINGS is fier op het geleverde werk, dag in dag uit.

Voel jij je aangesproken om deel te worden van ons team en wens je te solliciteren? 
Mail je CV en motivatie naar: Steven@builthings.be

CONTACTEER ONS

 

Builthings nv

Dendermondesteenweg 333/b001
9070 Destelbergen

 

T +32 9 244 00 90
info@builthings.be

 

BTW: BE 0863.771.736
REGISTRATIE: 06.10.01