Builthings
NL | FR
Builthings Facebook Builthings Instagram Builthings Linkedin Builthings contact

BUILTHINGS nv is een algemeen bouwbedrijf te Destelbergen (Gent) waarbij de medewerkers instaan voor de complete begeleiding van het bouwproject. Wat maakt BUILTHINGS zo bijzonder? We zijn de enige partner voor de opvolging van unieke projecten in een uitdagende internationale omgeving.
Om onze studiedienst verder te versterken is BUILTHINGS dringend op zoek naar een werkvoorbereider, ditmaal specifiek voor het uitdenken en uitwerken van specifieke projecten voor de Franse markt.

Functieomschrijving:

Als Werkvoorbereider, operationeel vanuit ons hoofdkantoor te Destelbergen, heb je een uitgebreid maar bovenal gevarieerd takenpakket met alvast volgende kerntaken:
* Bij opstart krijg je een architecturale vrijheid om het project volledig uit te denken en uit te werken naar indeling sportzones en beleving.
* Na goedkeuring door de bouwheer wordt dit dossier verder uitgediept en wordt een volledig bouwvergunningsdossier opgesteld.
* Hierbij ben je de sleutelfiguur tussen eigenaar, bouwheer, architect en stadsdiensten.
Vlotte communicatie in het Frans mag je dus zeker niet schuwen.
* Ter voorbereiding van de uitvoering mag je alles concretiseren via aanvragen van studies en offertes om uiteindelijk een volledige meetstaat samen te stellen met bijhorend budget en een gedetailleerd uitvoeringsplan.
* Afwisselend kom je hier in contact met aannemers, studiebureaus, projectleiders… dit alles over de Belgische landgrenzen heen.
* Als werkvoorbereider zorg je dan ook voor de logistieke ondersteuning gedurende het hele bouwproces tijdens uitvoering.

Profielomschrijving:
* Als werkvoorbereider heb je minstens een professionele bachelor diploma bouwkunde/assistent architect of gelijkwaardig.
* Bij voorkeur reeds een 3-tal jaar gelijkaardige werkervaring.
* Je bent vlot met Excel en Autocad. Kennis van Revit is een pluspunt.
* Als werkvoorbereider ben je administratief correct, dynamisch, geëngageerd en flexibel ingesteld.
* Je hebt zin voor verantwoordelijkheid, bent communicatief en hebt oog voor detail.
* Als werkvoorbereider beheers je de Franse taal.

Aanbod:
* Builthings biedt jou een aantrekkelijk loon aangevuld met een groepsverzekering.
* Je komt terecht in een leuke werkomgeving met fijne collega’s.
* Je krijgt grote verantwoordelijkheid en er wordt veel aandacht besteed aan het potentieel van elke werknemer (evident is dus een grondige begeleiding gedurende je inwerkperiode).

Interesse? Soliciteer nu!
Mail jouw CV en motivatiebrief naar carine@builthings.be

Builthings nv

Dendermondesteenweg 333/b001
9070 Destelbergen

 

T +32 9 244 00 90
info@builthings.be

 

BTW: BE 0863.771.736
REGISTRATIE: 06.10.01