Builthings
NL | FR
Builthings Facebook Builthings Instagram Builthings Linkedin Builthings contact

Werkvoorbereider

Functieomschrijving:
Als Werkvoorbereider, operationeel vanuit ons hoofdkantoor te Destelbergen, heb je een uitgebreid maar bovenal gevarieerd takenpakket met alvast volgende kerntaken:

Ter voorbereiding van de uitvoering , mag je alles concretiseren via aanvragen van studies en offertes om uiteindelijk een volledige meetstaat samen te stellen met bijhorend budget en een gedetailleerd uitvoeringsplan.
* Afwisselend kom je hier in contact met aannemers, studiebureaus, projectleiders,… dit alles over de Belgische landgrenzen heen.
* Als werkvoorbereider zorg je dan ook voor de logistieke ondersteuning gedurende het hele bouwproces tijdens uitvoering.

Profielomschrijving:

* Grote diversiteit in projecten gaande van nieuwbouw tot doorgedreven renovatie.
* Als werkvoorbereider heb je minstens een professionele bachelor diploma bouwkunde of gelijkwaardig. Enige ervaring is een pluspunt.
* Je bent vlot met Excel en Autocad.
* Als werkvoorbereider ben je administratief correct, dynamisch en zelfstanding, geëngageerd en flexibel ingesteld. * De projectleider is jouw partner in crime. Jullie zijn nauw op elkaar afgestemd en doen frequent aan communicatie-uitwisseling.
* Je hebt zin voor verantwoordelijkheid, bent communicatief en hebt oog voor detail.
* Gelet op het internationale karakter gebeurt communicatie deels in Nederlands/Frans/Engels/Spaans.

Aanbod:
* Builthings biedt jou een aantrekkelijk loon aangevuld met een groepsverzekering.
* Je komt terecht in een leuke werkomgeving met fijne collega’s.
* Je krijgt grote verantwoordelijkheid en er wordt veel aandacht besteed aan het potentieel van elke werknemer (evident is dus grondige begeleiding gedurende inwerkperiode).

BUILTHINGS nv is een algemeen bouwbedrijf te Destelbergen (Gent) waarbij de medewerkers instaan voor de complete begeleiding van het bouwproject.
Wat maakt BUILTHINGS zo bijzonder? We zijn de enige partner voor de opvolging van unieke projecten in een uitdagende internationale omgeving. Om onze studiedienst te verder versterken is BUILTHINGS dringend op zoek naar een werkvoorbereider.

Word jij onze nieuwe collega en werkvoorbereider?
Stuur je CV en motivatie naar: carine@builthings.be

CONTACTEER ONS

Builthings nv

Dendermondesteenweg 333/b001
9070 Destelbergen

 

T +32 9 244 00 90
info@builthings.be

 

BTW: BE 0863.771.736
REGISTRATIE: 06.10.01