Builthings
NL | FR
Builthings Facebook Builthings Linkedin Builthings contact

Waarom Builthings?

Nieuwbouw of renovatie: keer op keer straf werk

BUILTHINGS werkt zowel voor professionele als particuliere klanten en bouwde heel wat ervaring op met totaalprojecten in nieuwbouw en renovatie. Keer op keer levert BUILTHINGS straf werk waarbij we uw project op tijd, binnen budget en mét de afgesproken afwerkingsgraad opleveren.

Hoe we dit doen en waarom we anders zijn? Lees even mee.

BewarenBewaren

Aannemer van A tot Z

Met BUILTHINGS hebt u slechts 1 aanspreekpunt en 1 verantwoordelijke. Wij zorgen er dan ook voor dat alles verloopt zoals het moet. Duikt er toch een probleem op? Dan lossen we dat snel én met de glimlach op.

Altijd de beste keuze

Elke aannemer, elk materiaal, elke techniek en elke situatie is verschillend en heeft zijn eigen sterktes, zwaktes en kenmerken. BUILTHINGS is onafhankelijk en kiest altijd samen met u de beste oplossing voor uw situatie.

Persoonlijke begeleiding

Onze projectleiders maken de planning op en zorgen dat iedereen zich daar ook aan houdt. Ze communiceren proactief over de voortgang van de werken en de naleving van uw budget.

Flexibel

BUILTHINGS denkt altijd mee en kan elk project op korte termijn opstarten. Last minute iets aanpassen? Wij bekijken hoe we dat het beste doen en houden u op de hoogte over de impact op timing en budget.

Correct & volledig

Door onze ruime ervaring en bewezen werkmethode zorgen wij altijd voor volledige offertes met correcte prijzen en zonder verrassingen achteraf. Uw project is dus absoluut in goede handen bij BUILTHINGS.

Ervaren & gemotiveerd

Last but not least. Sinds 2004 bouwen wij jaarlijks gemiddeld 60 projecten. Die kennis en ervaring gebruiken wij ook voor uw project. Met als belangrijkste troef: ons trouw en geëngageerd personeel. Samen met u zorgen ze voor een feilloze uitvoering.

Ons motto

"Bouwen is niet uw, maar onze zorg"

Hoe pakken we dit aan?

In onze aanpak komen steeds drie hoofdzaken terug:

Vooraleer een project aangevat wordt, wordt een gedetailleerd budget opgemaakt. Ofwel ontwikkelt BUILTHINGS zelf het project op uw vraag. Ofwel wordt een budget opgemaakt op basis van plan en lastenboek opgemaakt door een architect. BUILTHINGS stelt alles in het werk om dit budget zo compleet mogelijk te maken zodat u gespaard blijft van onaangename verrassingen! Op basis van dit budget, waarin reeds materiaalkeuzes zijn vastgelegd, wordt het project grondig voorbereid. Een goede budgettering en voorbereiding is de sleutel tot een geslaagd project.

Daarna stelt BUILTHINGS een gedetailleerde planning op die met u wordt besproken en die u dient goed te keuren. Natuurlijk wordt er een opleverdatum afgesproken waarbij alles in het werk wordt gesteld om deze opleverdatum te respecteren. We beseffen maar al te goed dat elke vertraging op de einddatum een bron van ergernis is voor u.

Elk project krijgt een verantwoordelijke projectleider die het project van begin tot einde opvolgt. En u zo volledig ontlast van tijdrovende besprekingen, vergaderingen,… De projectleider staat in voor de directe communicatie met u en de controle op naleving van termijnen en uitvoeringskwaliteit. Hij stuurt bij waar nodig en speelt flexibel in op eventuele last-minute wijzigingen die u wil doorvoeren. De projectleider zorgt dat de werken worden opgeleverd volgens de gemaakte afspraken, binnen de gestelde periode en binnen het vooropgesteld budget. Een project is pas klaar als alles afgewerkt is.

Onze doelstelling is uiteindelijk vrij eenvoudig:

Uw project bouwen met vastgesteld budget, binnen vastgestelde tijd en met de vereiste kwaliteit.

Wie?

BUILTHINGS: de persoonlijke aanpak

Ons team van ervaren en gekwalificeerde medewerkers staat in voor de volledige opvolging van elk project. Dit zowel voor het bouwen of renoveren van een woning, een industrieel gebouw of een semi-industrieel pand.

VAN DER VORST JO

CEO
info@builthings.be

KURVERS ROBERT

OPERATIONEEL MANAGER
robert@builthings.be

GALLE STEVEN

OPERATIONEEL MANAGER FRANKRIJK
steven@builthings.be

DELRUE CARINE

BOEKHOUDING
carine@builthings.be

VAN DAMME WALTER

PROJECTLEIDER
walter@builthings.be

MAES VALÉRIE

PROJECTLEIDER
valeriem@builthings.be

HOUSEN PETER

PROJECTLEIDER
peter@builthings.be

DESOT FREDERIK

PROJECTLEIDER
frederikd@builthings.be

VEYS LAURENT

PROJECTLEIDER
laurentv@builthings

VAN POUCKE SIMON

CALCULATOR
simon.vanpoucke@builthings.be

DHONDT AN

ADMINISTRATIE
an@builthings.be

ELLEGIERS RUBEN

PROJECTLEIDER
ruben@builthings.be

COLLIN JEAN-PIERRE

PROJECTLEIDER

BODINIER WILLY

PROJECTLEIDER

PERREMANS FREDERIQUE

CALCULATOR
frederique.perremans@builthings.be

DE NEVE ALEXANDER

PROJECTVOORBEREIDER
alexander@builthings.be

ALBESA IGNASI

PROJECTLEIDER
ignasi@builthings.be

GERILS VIANNEY

PROJECTLEIDER

Builthings nv

Dendermondesteenweg 333/b001
9070 Destelbergen

 

T +32 9 244 00 90
info@builthings.be

 

BTW: BE 0863.771.736
REGISTRATIE: 06.10.01