testimonials


engangement

Dhr & Mevrouw De Neve, Builthings renoveerde hun woning

Dixit:

"Beste Jo & Robert,

Het moet nu ongeveer een jaar geleden zijn dat Jo voor de eerste keer langskwam bij ons; 12 maanden later wonen we in een volledig vernieuwde woning. We zijn zelf uitermate tevreden met het resultaat en we krijgen ook heel lovende commentaren van familie en vrienden. Weinig mensen begrijpen dat we slechts 4 maanden moeten “kamperen” hebben om zo’n ingrijpende verbouwing te doen.

Ik wil jullie dus van harte en oprecht bedanken voor de professionele en correcte aanpak van Builthings.

We zullen jullie absoluut aanbevelen bij mensen die een verbouwing overwegen.

Met vriendelijke groeten,

Bart & Leen"

engangement
engangement

Dhr Jonckheere; Builthings renoveerde zijn woning

Dixit:

"Beste Jo,

 Ter info : ik heb vandaag uw naam/coördinaten doorgegeven aan kenissen:

ze hebben grond aangekocht en plannen een nieuwbouw alleenstaande woning.

Het betreft een jong gezin dat reeds een offerte gekregen heeft van een aannemer, en waarover men mij belde om advies. Hun zorg is immers dat er in de offerte van de aannemer vermeld wordt dat de bouwheer verantwoordelijk is voor de coördinatie.  Een terechte zorg lijkt me. 

Wat uiteraard een advies is van mezelf om dit als bouwheer niét te doen, en al zeker niet als je met twee gaat werken en kinderen hebt.

Als oplossing heb ik verwezen naar Builthings, met vermelding dat:

-          Jullie de coördinatie volledig op u nemen, zelfs mee de coördinatie over de rol van de architect.

-          Julie vooraf bij offerte fase duidelijk in de diepte gaan in de voorgestelde oplossing zodat budget in offertefase wel boven een raming van de architect uitkomt, maar dat alle risico’s vooraf duidelijk ingeschat en doorgepraat zijn, en dat eenmaal de offerte getekend wordt er een duidelijk engagement aangegaan wordt vanuit Builthings om als resultaatsverbintenis zowel de vooropgestelde en vooraf afgesproken totaalprijs als de timing/oplevering te halen. Eventuele meerwerken worden ook steeds besproken en gecompenseerd met minwerken waar mogelijk, en alternatieven worden voorgesteld.

-          Bijkomend dat jullie zélf pro-actief een restsaldo niet wensen betaald te zien totdat alle restpunten opgelost zijn, waar dit met een standaard aannemer net omgekeerd is.

-          … etc.

Prettig weekend,

Lieven"

engangement