Onze aanpak


het is de meerwaarde van Builthings om als totaalaannemer zowel de algemeen coördinerende functie op zich te nemen, alsook de individuele diepgaande kennis te hebben en deze mee op te nemen in het geheel. Door de flexibiliteit van de organisatie en aanpak van Builthings, alsook het vermogen om elk onderdeel in detail naar waarde te schatten en te behandelen, slaagt Builthings er telkens weer in om  tot fantastische restultaten te komen.

 

Hierbij vindt U telkens de drie hoofdzaken terug:


engangement

Vooraleer een project aangevat wordt , wordt een gedetailleerd budget opgemaakt. Ofwel ontwikkelt Builthings zelf het project, op vraag van de klant, ofwel wordt een budget opgemaakt op basis van plan en lastenboek opgemaakt door een architect. Builthings stelt alles in het werk om dit budget zo compleet mogelijk te maken zodat de klant gespaard blijft van onaangename verrassingen! Op basis van dit budget, waarin reeds materiaalkeuzes zijn vastgelegd, wordt het project grondig voorbereid. Een goede budgettering en voorbereiding is de sleutel tot een geslaagd project.

engangement

Builthings maakt een planning op, goed te keuren door de klant, waarin een opleverdatum afgesproken wordt! Alles wordt in het werk gesteld om deze opleverdatum te halen omdat elke vertraging op de einddatum een bron van ergernis is voor de klant.

engangement
engangement

Elk project krijgt een verantwoordelijke projectleider die het project van begin tot einde zal opvolgen, en zo de klant volledig ontlast van tijdrovende besprekingen, vergaderingen,… Hij zal instaan voor de directe communicatie met de klant en de controle op naleving van termijnen en uitvoeringskwaliteit. Hij stuurt bij waar nodig en speelt flexibel in op de soms wijzigende verwachtingen van de klant. Hij zorgt dat de werken worden opgeleverd volgens de gemaakte afspraken, binnen de gestelde periode , binnen het vooropgesteld budget. Een project is pas klaar als alles afgewerkt is.

BOUWEN MET VASTGESTELD BUDGET, BINNEN VASTGESTELDE TIJD EN MET DE VEREISTE KWALITEIT

Builthings profileert zich als een algemeen bouwbedrijf dat er in slaagt de wens van de klant in te willigen tegen een “vastgesteld budget, binnen een vastgestelde tijd, met de vereiste kwaliteit”!

Ons motto
"Bouwen is niet uw, 
maar onze zorg"


Enkele specialisaties:


FITNESS CENTRA

Niettegenstaande deze ruime blik op de bouwmarkt heeft Builthings een specifieke en unieke kennis in het bouwen van fitness centra, zowel in binnen- als buitenland. Een blik op onze portofolio zal dit verduidelijken.

Gebruikte technieken zijn: Technieken : elektriciteit, sanitair, HVAC installaties, inbraak en brand- alarm, akoestische technieken, …

ENKELE REALISATIES

  • Realisatie van het totaalproject
  • Ruwbouw, wind- en waterdicht
  • Alle detail en binnenafwerkingen
  • Ook sauna's en stoombaden
  • Binnenschrijnwerk
  • Meubilair op maat
  • Schilderwerken, vloer- en wandbekleding

RENOVATIE VAN INDUSTRIËLE GEBOUWEN

Ook hier realiseert Builthings totaalprojecten. Dit houdt in dat de werken starten bij het strippen van het bestaande pand, zowel binnen als zo nodig de gevels, en het pand volledig wordt herop- gebouwd.

ENKELE REALISATIES

  • Nieuwe gevelbekleding en buitenschrijnwerk
  • Renovatie van het dak
  • Complete herinrichting van het pand, van zowel kantoor, opslag en productieruimtes.